madeleinemonroe

Näst sista dagen

Publicerad 2009-12-21 11:33:34 i

..innan jullovet. Det känns underbart! Ni fattar inte vad jag har längtat! Jag behöver en paus nu!

Piercing

Publicerad 2009-12-20 14:08:55 i

Vad tycker ni om ringen i näsan förresten? Jag blev trött på "plutten" och bytte ut skiten. Jag ser verkligen rockigare ut med ring i näsan!

Till Bodafors

Publicerad 2009-12-20 12:18:20 i Livsstil

God Morgon!

Idag ska jag hem till Bodafors. Jag tar bussen som går om en timma. Igår åt vi julmiddag hemma hos farmor och farfar. Det var trevligt. På onsdag får jag pengar, då ska jag nog baka lite grann. Sen ska jag, Astrid och Björk in till Jönköping för att julshoppa.

Ny design?

Publicerad 2009-12-20 01:32:31 i Livsstil

Ni kanske har sett att min design ser annorlunda ut. Anledningen till att jag inte bloggat är just detta. Min design har varit ful och tråkig, då känns det inte kul att blogga. Nu känns den i alla fall lite rolig att komma in på. Vad tycker ni? Men ni, kom ihåg att bloggen fortfarande är under konstruktion. Så fort jag skaffat PhotoShop ska jag göra en ny header och då kommer förmodligen resten av designen ändras också.

Ha det bäst!


Skola

Publicerad 2009-12-15 10:35:43 i

Jag sitter i skolan nu. Det var över sju veckor sedan jag var i skolan sist. Men så fort man kommer tillbaka kommer man in i det på en gång. Det är verkligen sjukt tråkigt. Jag hade hellre legat hemma i sängen och sovit tillsammans med William. Men det kan jag ju inte göra! Jag måste ju vara här, tyvärr!

Hemma från Linköping

Publicerad 2009-12-14 15:26:13 i Livsstil

Ja, som ni flesta vet har jag varit i Linköping idag. Jag har varit där angående mitt P. E. Jag blev riktigt ledsen eftersom det tog sådan tid innan jag fick en kallelse. Men det visade sig att läkaren jag hade besökt sist, hade slutat. Därför hade mina journaler "försvunnit" eller nåt..? Jag vet inte.

De ville i alla fall inte göra ett kirurgiskt ingrepp med silikonprotes. Jag ska i stället bli kallad från thoraxkliniken i Linköping. Vilket betyder att antingen kommer de knäcka varenda revben i kroppen på mig och sätta ihop igen, eller så kommer de göra en NUSS-operation. Jag hoppas på det sistnämna. NUSS innebär att man opererar in två skenor från varsin sida av bröstkorgen, vilket betyder mindre ärr.

Om de ska knäcka revbenen på mig, kommer jag få ligga ner i cirka två veckor. Bara tanken på det känns lite småjobbigt. Jaja, vi får väl se..

Blää

Publicerad 2009-12-11 16:31:24 i Livsstil

Jag orkar inte festa ikväll, fastän jag verkligen vill. Det känns som att jag ska svimma typ när som helst. Jag är så jäkla trött. Det blir att ta det riktigt lugnt ikväll. :/

Fest

Publicerad 2009-12-11 14:14:35 i

Nu är jag hemma från sista dagen på praktiken. Det känns verkligen jättebra! Jag ska jobba lite extra där ute och i sommar med. Dessutom har jag ju natten på Norråsagården som jag hoppar in på lite då och då. Det känns skitbra och bra betyg fick jag med! Jätteroligt! Vad händer ikväll? Jag vill festa! :)

Hemma igen

Publicerad 2009-12-10 20:58:57 i Livsstil

Förlåt för en dålig uppdatering idag. Men jag har haft praktik från halv åtta på morgonen till åtta på kvällen. I morgon börjar jag vid halv åtta och slutar vid fyra. Min sista dag på praktiken och jag ska dessutom hoppa in där, då det behövs. Jätteskoj!

Julkaraoke

Publicerad 2009-12-09 16:10:50 i Livsstil

Jag sitter vid datorn och ska nu bränna den där julskivan jag pratade om. Jag hittade en del låtar. Man behöver ju inte sjunga hur många som helst. Så nu ska jag bränna skivan och sen får vi väl se vad jag hittar på. Puss så länge!

Vaken

Publicerad 2009-12-09 13:44:43 i Livsstil

Hej på er!
Nu är jag vaken igen efter nästan 6 timmars sömn. Igår var jag upp i 26 timmar. Det är mer än ett dygn. Nu har jag bara två dagar kvar på praktiken. Det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan efter sex veckors praktik. Nu ska jag pyssla lite, först ska jag bränna en skiva med instrumentala jullåtar. Jag ska också skriva ut mina skolarbeten jag har till praktikplatsen.

Vilken dag!!

Publicerad 2009-12-08 16:32:49 i Livsstil

Nu har jag kommit hem från min praktik. Nu har jag bara nattjobbet kvar. Det gick ju alldeles utmärkt på praktiken idag. Har varit trött och förvirrad bara. Jag satte mig i en nerkissad fåtölj, så det var bara att slänga in mina brallor i tvättmaskinen. Det är sånt som händer.

Vi kvart över sju går bussen till Nässjö. Det är ganska lagom faktiskt. Vi hörs mer i morgon! Puss

Home again

Publicerad 2009-12-07 16:55:47 i Livsstil

Hej på er mina kära läsare!
Nu är jag hemma från praktiken. I morgon kommer bli en tuff dag för mig. Först ska jag till min praktikplats och jobba. Jag kommer gå upp vid sex på morgonen som vanligt, men dessutom ska jag jobba natt på Norråsagården också. Vi får väl se om jag lever på onsdag! HAHA

Vad har ni gjort idag då?

Nu snart...

Publicerad 2009-12-06 23:06:05 i Livsstil

...ska jag sova. Jag ska nämligen upp klockan sex i morgon bitti. Jag har sista veckan på praktiken som väntar. Vi får väl se om det kanske kan bli en liten sångstund för de boende i slutet på veckan. Det skulle ju vara hemskt trevligt! De allra flesta uppskattar ju faktiskt musik.Puss och hej, så hörs vi i morgon efter min praktik! (Efter halv fem någon gång)

Äntligen över!

Publicerad 2009-12-06 17:19:01 i Livsstil

Jag har varit så nervös inför denna kröning och nu är det äntligen över. Det gick jättebra! Vad har ni gjort idag, när det är andra advent och allt?

Hjälp Somehow!

Publicerad 2009-12-06 11:24:54 i

Viktigt meddelande! 
Somehow är inte ens 200 röster ifrån att få spela på Metaltown i Göteborg 2010! Detta är superviktigt för dem, snälla gå in och rösta på dem på http://metaltown.se/onskaartister.asp

Skriv Somehow som önskad artist på plats nr 1! De andra fälten kan ni skriva vad ni vill i!
Somehow lovar att hålla i en fet förfest om de blir antagna!Bli gärna medlem i deras facebook-grupp Somehow - The official fanclub.

Kläder?

Publicerad 2009-12-06 11:03:14 i Livsstil

Jag funderar på att fixa i ordning mig om en stund, så jag är färdig till Lucia-kröningen. Men jag vet inte ens vad jag ska ha på mig? Vilken sminkning ska jag ha då? Jag har verkligen ingen aning? Jag har panik! Jag tror jag ska ha svarta tights i alla fall. Men vad ska jag ha till det då? Jag tycker att detta ska bli jättespännande, men jag är sjukt nervös.

Nervös

Publicerad 2009-12-06 00:30:57 i Livsstil

Jag börjar faktiskt att bli lite nervös nu. Om femton och en halv timma står jag i hembygdsparken i Nässjö och kröner Nässjö Lucia 2009. Nu måste jag hoppa in i duschen, har fasiken fixat med den här bloggen i flera timmar nu. Men den är fortfarande under ombyggnad om ni förstår. Puss Hej

Kort Presentation

Publicerad 2009-12-05 22:46:12 i Livsstil

Hej på er allihopa!
Ni som inte vet vem jag är ska jag presentera mig för. Jag heter Madeleine Monroe, egentligen Andersson, men artistnamnet är mycket coolare. Jag bor i världens minsta håla kan man man säga. Men jag håller mest till i Nässjö, där min pojkvän har lägenhet.

Mitt största intresse är framför allt att sjunga. Det är både roligt och man får bekräftelse. På tal om bekräftelse är jag en väldigt bekräftelse-sökande person. Inte för att jag söker bekräftelse hela tiden, det finns de som är värre. 

Jag är 19 år och går sista året på gymnasiet. Jag studerar till undersköterska på omvårdnadsprogrammet. Nu tänker ni säkert "Men hallå? Om hon är 19, vad gör hon då fortfarande på gymnasiet". Jo, mina små vänner, det är så att jag gick en annan linje från början. Estet-musik faktiskt, men jag trivdes inget vidare och när jag skulle söka till omvårdnadsprogrammet var det för sent. Så jag började med de som är ett år yngre än mig. Men visst finns det fler än jag som har gjort så?

Jag blev Nässjö Lucia 2008, antingen är jag snygg eller så vet alla att jag sjunger bra. Varför skulle jag annars bli vald? Det är röstning som gäller i Nässjö och inte tönt-lottning. Jag läser fjortisbloggarna och kan därmed säga att jag var före både Paow, Dessie och Kissie med rött läppstift. *Käftsmäll* 

Mina två största förebilder är Marilyn Monroe (därmed läppstiftet som jag använt till och från sen jag gick i sjuan. (Hur gammal var du då Paow? Var du ens påtänkt?) och Freddie Mercury. Marilyn Monroe för att hon var vacker och smart. Freddie Mercury för hans röst och karisma.

Jag tror min presentation får räcka nu! Är det något så är det bara att VÅGA FRÅGA!

Madeleine Monroe

Publicerad 2009-12-05 21:47:10 i

Hej alla glada! Nu har jag bytt bloggsida och jag hoppas att jag kommer trivas bättre här än på blogger.

Om

Min profilbild

Madeleine Monroe

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela