madeleinemonroe

Tänkvärt

Publicerad 2010-04-21 22:25:47 i Livsstil

Sätt de gamla i fängelse och de kriminella på äldreboenden! Så får de gamla möjlighet till bad, hobbies och utevistelse. Ingen kan stjäla från dem, och de får pengar i stället för att betala. De kriminella kan få kall mat, inga pengar, vara helt ensamma, få lyset släckt klockan 20:00 och duscha 1 gång i veckan (max)!

Vad bra det hade varit! Jag tycker det är helt sjukt att våra brottslingar i fängelset ska ha det bättre än våra vårdtagare på äldrehemmen.

Vikt

Publicerad 2010-04-19 22:48:53 i Livsstil

Som ni kanske märkte försökte jag göra en nystart på bloggen. Men jag lyckades inte så bra. Ikväll sprang jag runt dammen och ni som känner mig, tro det eller ej. Haha! Jag har kass kondition. Men nu har jag bestämt mig. Jag ska gå ner i vikt vare sig det är kul eller inte. Jag orkar inte med att titta på mig själv i spegeln längre och det känns riktigt jobbigt.

Tattootid

Publicerad 2010-04-18 18:26:04 i Livsstil

Gissa vad!? Jag har beställt ny tatueringstid! Det blir torsdagen den 6 maj klockan 11.00. Så nu får ni gissa vad det är jag ska göra denna gången. Jag har ju Freddie och Marilyn sedan innan.

Bakfull

Publicerad 2010-04-18 16:42:23 i Livsstil

Usch då... Jag är så bakis idag. Helt sjukt mycket drack jag igår. Jag har i alla fall jobbat lite med rapporten till projektarbetet, spelat Farmville och Petville. William är och jobbar på SV. Tråkigt att sitta själv.. Hittade förresten lite roliga bilder på datorn. Ronja och Frida hade visst roat sig lite.

Yesterday

Publicerad 2010-04-17 17:49:25 i

Igår hade vi en riktigt trevlig kväll. Har tyvärr inga bilder från igår. Jag undrar var min kamera har tagit vägen..? Jag har faktiskt inte ens sett till den sen vi kom hem från Egypten. Men den dyker väl upp.

Men det jag ville komma fram till var att igår hade vi det riktigt trevligt. Vi var ett par tjejer från klassen som möttes hemma hos mig och William. William jobbade, så vi hade en riktig tjejkväll. Jag tyckte att kvällen blev lyckad i alla fall. Jag måste leta reda på min kamera..OBS! Flumdum-bild

Queen-tribute

Publicerad 2010-04-17 14:06:40 i Livsstil

Jag vet inte var jag ska börja. Men nu har jag i alla fall haft min konsert. Det kom runt 120 personer och vi fick sammanlagt in 4120 kronor som går till Mercury Phoenix Trust, AIDS-forskning. Igår fanns en artikel skriven om oss i Smålandstidningen. Det var så himla kul att läsa den.

Extra glad måste jag säga att jag blev idag när jag slog upp tidningen för att se om mitt "Dagens ros" hade kommit med. Det hade det. Men när jag vek ihop tidningen igen fick jag syn på ännu ett "Dagens ros" och det var till oss. Till Ready Freddie från Queen-älskare! Åh, då kände jag lycka. Nu vet jag att jag duger.. <3

Påminnelse

Publicerad 2010-04-05 15:59:22 iVill bara påminna er om min konsert som är om nio dagar! Du kommer väl?

Om

Min profilbild

Madeleine Monroe

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela