madeleinemonroe

TRON: Legacy

Publicerad 2010-12-31 00:41:06 i Livsstil

Hej allihopa!

Jag kom nyss hem till Willes päron efter att ha varit på bio i Nässjö. Det blev TRON: Legacy. Jag brukar inte gilla sådana typer av filmer, men den här var faktiskt riktigt bra. Över förväntan i alla fall.

Blää

Publicerad 2010-12-30 01:10:23 i Livsstil

Nu känner jag mig så där ledsen och ensam igen..

Även fast jag har råd att åka till Egypten är det ingen som vill följa med :(

Nyårslöfte

Publicerad 2010-12-29 21:08:40 i LivsstilNu har jag äntligen kommit på det! Mitt nyårslöfte!

Gå ner typ 100 kg! Eller inte 100 kanske, men ett par kilo skulle ju inte skada. Jag börjar nämligen känna mig som en valross.

Jag har varit så anti nyårslöften förut. För varför ska man lova någonting just på den dagen? Det kan man väl göra vilken dag som helst eller? Men så kände jag att jag kanske ska sluta tycka allt är löjligt och bara flyta med. Det kan ju också vara mitt nyårslöfte? Haha! Värst vad flummigt det blev.. Jag fattar knappt själv.

Stressigt

Publicerad 2010-12-29 15:13:37 i Livsstil

Sent i kväll går mina Tradera-auktioner ut, så nu måste jag in till Nässjö och hämta sakerna så de kan skickas iväg i morgon forhoppningsvis. Jag måste också hämta mitt pass och några cigarettpaket så jag klarar mig. 

Jag uppdaterar mer sen! Puss så länge!

Svar på tal

Publicerad 2010-12-29 00:51:50 i Madden Biter Tillbaka

Anonym säger:
jag skulle aldrig lägga 250 på en av dina tavlor... en 10 åring målar bättre

Madden biter tillbaka:
Jag säger som alltid, moget att vara anonym och klanka ner. Men det är ju så det funkar tydligen. Jag skiter i om du inte vill lägga pengar på mina tavlor, för det finns nämligen andra som gör det. En tio-åring målar bättre? Kan du inte beskriva vad det är du inte gillar med mina tavlor? Om jag får feedback kan jag bli så mycket bättre. Men du verkar bara vara en översittare och vilja trycka ner mig.Gissa vad jag har hittat!

Publicerad 2010-12-28 19:11:44 i Art of Madden

Gamla teckningar under min säng. Åh, vad kul att titta igenom. Här får ni ta del av dem ni med! Observerva att bilderna kommer vara uppdelade i flera inlägg.


Denna är från -04 och jag brukade kalla den "Fallen ängel".


2005.


2004.


Har alltid gillat denna delen av bilden.

Vad tycker ni om mina gamla bilder?

Gratisbio

Publicerad 2010-12-28 16:27:01 i Tips

Jag är medlem på Gratisbio som är en jättebra sida om man vill ha presentkort, biocheckar och roliga prylar. Gratisbio funkar som så att man blir medlem och får 1000 poäng i välkomstpoäng. Du samlar sedan poäng genom att besöka hemsidor, gratiserbjudanden, spela spel och dylikt.

När du sedan samlat ihop poängen som krävs till presentkortet/saken du vill ha, så växlar du bara in dem och sen får du presenten hemskickad. Sen är det bara att hålla på så! Hur bra som helst!Klicka på bilden för att komma till sidan.

Svar på tal

Publicerad 2010-12-28 02:47:14 i Madden Biter Tillbaka

Anonym säger:
För i helvete, H&M betalar för reklamplatsen, har du problem så kan du antingen ge fan i att kolla på annonseringen eller så kan du betala bättre för platsen och modella där själv om du nu vill ha "normala" människor.

Madden biter tillbaka:
Jag säger bara herregud! För det första, om du har åsikter kan du väl i alla fall kommentera i ditt eget namn i stället för att vara anonym? För det andra så går min blogg ut på att jag är ödmjuk, men någonstans provocerar jag. Just i det här fallet är det här. Ta mig med en nypa salt. Vi har alla olika åsikter. Och nej, jag vill inte modella. I vår nutid är "normala" människor feta. Så det är vad jag skulle kallas. Gulligt att du fastnade i provoceringsfällan. <3

Långklänningar

Publicerad 2010-12-28 02:20:06 i Livsstil

Nu har jag beställt två långklänningar till den eventuella Egypten-resan i mars eller april. 
Klänningarna finns på Bubbleroom.

Teckningar

Publicerad 2010-12-28 02:12:13 i Art of Madden

Ytterligare två teckningar, den övre från -08 och den undre från -07.

Som vanligt får jag ursäkta kvallen.

Kontakta mig på...

Publicerad 2010-12-28 01:33:04 i Art of Madden

Hotmail: MadeleineMonroe@live.se
Bilddagboken: MadeleineMonroe
Facebook:  Madeleine Monroe Andersson
Ls8: MarilynMonroe
Helgon: MadeleineMonroe
Gaddad: MadeleineMonroe


Teckning av mig från -07.

Spectra <3

Publicerad 2010-12-28 01:13:58 i Livsstil

Jag var bara tvungen att ta ett kort på min älskade kissemiss, Spectra.

Visst är hon hur fin som helst?Hon sitter i fönstret och spanar ut mitt i julmyset.

Festade lite på juldagen

Publicerad 2010-12-28 00:35:29 i Livsstil

Jag festade till det lite på juldagen. Jag hade jättekul och kände mig faktiskt riktigt fin för en gångs skull.


Kvallen på bilden är urkass. Men det är sådant man får räkna med när man är full och inte kan hålla mobilkameran still.


Tankar

Publicerad 2010-12-27 18:16:42 i Livsstil

Åh, vad mätt jag blev. Nu har jag ätit chipslåda som jag själv gjort. Alla tyckte om den och åt flera portioner. Har ni ätit chipslåda någon gång? Mitt pussel blev förresten klart vid halv fyra i natt. I natt satt jag och funderade på nästa tavelserie och det kommer bli asgrymt tror jag. Det känns jävligt bra i huvudet. Frågan är bara om man kan få ut det på duk. Förhoppningsvis ja!


Jag som Marilyn Monroe.

Pussel

Publicerad 2010-12-26 23:37:30 i Livsstil

Förlåt för asdålig uppdatering. Det är inte alls meningen att det ska vara så. Det är bara det att jag fick ett pussel i julklapp. Nu har jag suttit och pusslat i flera timmar (som varje gång jag får ett pussel).

Varför är det så kul att pussla??

05- Min dag

Publicerad 2010-12-24 23:42:13 i Om Madden

Min dag började redan klockan tolv på natten eftersom jag jobbade i natt. Jag jobbade till klockan sju och kom i säng strax efter åtta. Vid tolv gick jag upp och hjälpte mamma med julmaten. Jag gjorde bland annat Janssons frestelse. Mest för att jag är typ den enda i vår familj som gillar det.

Jag skippade att kolla på Kalle, precis som övriga i familjen. Efter att vi ätit vid tre, så hoppade vi direkt in på julklapparna. Julklappsöppningen tog omkring två timmar. Sedan dess har jag mer eller mindre slappat. Just nu sitter jag hos min pojkväns päron och slösurfar lite grann.

Jag beger mig nog hemåt om någon timma kanske och då ska jag pussla! :)Hur har er julafton sett ut?

Alla har det inte lika bra

Publicerad 2010-12-24 23:27:14 i Madden Tycker Till

Det som borde stå högst upp på alla människors önskelistor är att alkoholist-barnen (synd att kalla dem så) också ska få ha det bra över julen. Jag kan inte förstå föräldrar som hellre super bort julafton än att ge sitt älskade barn gåvor för att visa uppskattning. Självklart kan man visa uppskattning på andra sätt än att ge varandra gåvor. Men det gör man inte genom att dricka sig redlöst full så man inte ens kan ta hand om sina barn eller sig själv för den delen.

Jag lider med er stackars barn som får utstå den enorma smärta, både psykiskt och fysiskt. Det gör ont i mitt hjärta att veta att alla inte har det lika bra i sina hem. Jag önskar att jag kunde göra något för att hjälpa er. Jag sänder er en varm tanke. Jag kommer aldrig att supa på julafton! Aldrig!

Vit jul <3
God Jul!

Publicerad 2010-12-24 17:33:09 i Livsstil

Jag hoppas att ni har en underbar julafton tillsammans med era nära och kära!

God Jul! <3


Hemlighet #8

Publicerad 2010-12-23 02:06:47 i Hemligheter

Det är nog ingen i världen som ser att jag inte mår så bra. Jag känner mig ledsen, ensam och trött. Jag vill inte ha uppmärksamhet. Jag ville bara att ni skulle veta det. Det är därför jag inte uppdaterar. För varje gång jag sätter mig och ska uppdatera blir jag arg och vill bara skapa kaos. Jag känner mig bortglömd. Som en kastad jäkla vante..

Det är bättre jag sväljer allt och försöker muntra upp mig. Jag uppdaterar så fort jag kan/vill/känner för det. Men nu känns det inte bra. Mitt i allt som egentligen ska vara julmys, mår jag ohyggligt dåligt faktiskt.

Jag vet att detta kan misstolkas och därför skriver jag ut det här.

Detta handlar inte om:
-William
-Mamma
-Mina syskon
-Ronnie
-Spectra
-Mina vänner
Sjukling

Publicerad 2010-12-21 15:30:07 i Livsstil

Usch! Jag är sjuk. Blä!

Idag mår jag inte jättebra. Jag har ont i halsen, i ena örat, feberfrossa och känner mig döhängig. Då måste man väl få tycka synd om sig själv eller?

Bojkotta H&M

Publicerad 2010-12-20 13:33:04 i Madden Tycker Till

Jag kan inte förstå hur H&M tänker som använder undernärda modeller som reklam för deras kläder. Jag säger då det att det är väl inte så jäkla konstigt om folk får anorexi, bulimi eller tar livet av sig på grund av att H&M klantar till det. Jag menar, med tanke på utseendefixeringen vi har nu för tiden.

Jag tänker bojkotta H&M till de lär sig att man ska använda "normalviktiga" tjejer till reklam. Något annat går jag inte med på!


Gud, så hälsosamma de ser ut. Eller? Fuck No! H&M sucks!


Ny bikini

Publicerad 2010-12-20 09:19:05 i Livsstil

Jag köpte en ny bikini i tisdags, från New Yorker. Jag försökte faktiskt få ett ordentligt kort på den. Men det gick inte, så därför tog jag en bild från nätet. Vad tycker ni?

04- Vad är kärlek?

Publicerad 2010-12-18 23:35:48 i Om Madden

Ja, vad är kärlek egentligen? Enligt mig är kärlek när man älskar någon eller något. Det kan vara nära eller på avstånd. Det kan vara en katt eller en annan människa eller till och med något. Villkorslös kärlek är absolut det allra finaste. All annan typ av kärlek är idiotisk. Ska man älska någon eller älskas av någon ska det vara villkorslöst.

Jag tycker att det är så svårt att sätta ord på detta. Det går liksom inte beskriva. Kärlek är bara kärlek helt enkelt!

03- Mina föräldrar

Publicerad 2010-12-17 14:59:30 i Om Madden

Min mamma heter Ulrika, är 40 år och jobbar som undersköterska. Min pappa heter Johan, är 41 och jobbar inom transport i Jönköping. Mina föräldrar är skilda sedan 2005. Jag tycker att det här är ett väldigt känsligt område, så därför vill jag inte skriva mycket mer än så här. Inte för att jag inte vill att ni ska läsa, utan mer för deras skull. Jag hoppas att ni kan ha förståelse för det.

02- Min största kärlek

Publicerad 2010-12-16 16:53:39 i Om Madden

Min största kärlek är William. Han och jag har varit tillsammans sedan den 8 augusti 2005. Alltså över fem år och fyra månader. Jag älskar honom och vi har delat en fjärdedel av mitt liv än så länge. Han är rolig och får mig att skratta, det är nog det allra bästa. Jag älskar att skratta! Det är så härligt.

Jag älskar honom så otroligt mycket! Han är en liksom en naturlig del av mig. William kommer alltid ha en välfylld plats i mitt hjärta.


Första gången i Egypten tillsammans.

01- Om mig

Publicerad 2010-12-16 01:17:07 i Om Madden

Mitt fullständiga namn är Madeleine Britta Zara Andersson. Mina smeknamn brukar vara Madden, Maduskan och liknande. Jag blev 20 år gammal i augusti i år. Jag älskar att festa, resa utomlands, umgås med familj, vänner och pojkvännen William. Jag är nästan utbildad undersköterska. Just nu läser jag en kurs för att bli helt klar.

Läsa på om saker, diskutera, argumentera och motivera är saker som jag också gillar. Men framför allt älskar jag att sjunga och måla med akryl på canvasduk. Jag har en katt som heter Spectra. Hon är snäll och söt ibland, men oftast är hon ganska ond och springer omkring ock hittar på jävelskap. 

Jag är petig med ord och stavning. Jag ogillar särskrivning, felstavning och när människor använder ord fel. Jag ogillar ännu mer när människor påpekar att jag gör fel.

Tradera

Publicerad 2010-12-16 00:08:42 i Tips

Kolla gärna in mina auktioner på Tradera.


Lista

Publicerad 2010-12-15 21:17:55 i Om Madden

Dessa punkter ska jag besvara en efter en i olika blogginlägg. Hoppas ni kommer tycka det är spännande.

01
– Om mig
02
– Min största kärlek

03 – Mina föräldrar

04 – Vad är kärlek?

05 – Min dag

06 – Min bästa vän

07 – Ett ögonblick

08 – Min tro

09 – Jag kan inte leva utan detta

10 – Mina syskon

11 – I min handväska

12 – Den här veckan

13 – Vad hade jag på mig i dag?

14 – Mina drömmar

15 – Min första kyss med William

16 – Mitt favoritminne

17 – Min favoritfödelsedag

18 – Detta ångrar jag

19 – Den här månaden

20 – Ett annat ögonblick

21 – Det här upprör mig

22 – Det här får mig att må bättre

23 – Det här får mig att gråta

24 – En första

25 – Mina rädslor

26 – Min favoritplats

27 – Det här saknar jag

28 – Mina ambitioner

29 – Ett sista ögonblick

30 – 4 kända förebilder


Hjälp mig!

Publicerad 2010-12-15 18:57:49 i Livsstil

Någon som har en Sverige-bikini liggandes hemma och skräpa någonstans?
Jag skulle mer än gärna betala för att få en sådan. Skicka gärna bilder till mig om hur dem ser ut i så fall. Storleken måste vara S eller M.


Gärna en sån här:


Eller en sån här (fast underdelen är ful):


Tack på förhand!

With Love

Publicerad 2010-12-15 03:38:41 i Art of Madden

Jag har målat en ny tavla i natt. Jag hoppas ni tycker om den! God natt!


"With Love" säljes till ett pris av 125 kronor.

Julklappstips!

Publicerad 2010-12-14 20:11:34 i Art of Madden

Om du vill ge bort en unik julklapp kan jag måla porträtt i popkonst. Ge den du tycker om en tavla på sig själv. Hör av dig för pris och vidare information.

Ett exempel på porträtt som jag målat.Lucia

Publicerad 2010-12-13 23:35:44 i Livsstil

Jag förstår om inlägget igår blev lite luddigt. Jag var bara förbannad. Jag kan bevisligen inte uttrycka mig då. Idag är jag på bättre humör i alla fall. Idag har jag varit och kollat på Ronjas lucia-framträdande. Det var riktigt skoj att se. Ronja var tärna och var så söt så. Hoppas att ni haft en bra dag. Puss

Självmordsbombare hyllas som hjälte

Publicerad 2010-12-12 15:15:35 i Madden Tycker Till

Alla har väl hört talas om självmordsbombaren? Det har startats en facebook-grupp till minne av honom. I gruppen hyllar dem honom som hjälte. Nu förstår ni att det kokar i mig kanske. Hur fan kan man hylla någon vars avsikt var att faktiskt döda flera personer inklusive sig själv?

Dessutom uppmuntrar personen/personerna som skapat gruppen till fler dåd. Dem skriver bland annat:Det är även flera andra personer som anslutit sig till gruppen och skrivit olika saker, bland annat detta:


Bilden ovanför var den som fick mig att reagera mest. "Glöm aldrig dagen då Sverige dödade en oskyldig muslim"!!?? Vad i helvete? Är han dum i huvudet på riktigt? Ja, för så oskyldig han var då..? Han tänkte bara spränga folk i bitar tillsammans med sig själv. Hur tänker människor? Och vad i helvete har Sverige med det att göra? Sjuke jävel! Jo, men det är klart. Vi tar in för jäkla mycket invandrare så det inte finns jobb till alla. Då går man och spränger sig i stället. Det kanske jag med ska testa, eftersom jag inte har något jobb menar jag. Jag är inte rasist, men jag måste säga att jag börjar fan förstå mig på dem i alla fall. 

Det här är fan inte okej någonstans. Vart är vi på väg? Vi måste börja göra någonting åt detta.

Shopping och fest

Publicerad 2010-12-10 15:17:54 i Livsstil

Hej på er alla glada! Idag har jag spenderat hela för- och eftermiddag i Jönköping. Jag har shoppat tre par skor, en väska, blommor till håret och en klänning/topp.

Ikväll blir det fest som fan och jag ska dricka sprit. Jag var även inne en snabbis på systemet och passade på att köpa mousserande vin. Min första fest sen jag kom hem från Egypten måste ju firas! ;)

Ha det bra! Vi ses i dimman! Eller nå't?

Äntligen!!

Publicerad 2010-12-10 00:45:46 i Livsstil

Jag behöver inte hjälp längre! Jag har hittat låten, alldeles själv!! Zaama Zaama heter den. Äntligen är mitt letande över! Har suttit i tre timmar och letat. PussHJÄLP!?

Publicerad 2010-12-09 23:51:30 i Art of Madden

Jag behöver verkligen hjälp nu! Jag vill så gärna veta vad låten i slutet på den här videon heter.

Är det någon som vet och kan hjälpa mig? 
Spraydate

Publicerad 2010-12-09 20:46:44 i Livsstil

En bekant till mig bad mig att ta upp begreppet nätdejting i bloggen. Hon har nämligen träffat sin stora kärlek genom Spraydate. Spraydate är en gratis dejtingsajt där du kan dejta tjejer och killar.

Dejtingsajter
passar kanske inte alla, men de flesta människor skulle jag tro. Jag har själv aldrig nätdejtat, men jag kan förstå att det måste vara spännande att göra det. Jag känner en hel del som nätdejtar. Vissa av dem tycker att det är ganska pinsamt. Men varför? Det är ju precis som att sitta inne på vilket community som helst och chatta, fast på dejtingsidor söker du efter någon. Det är nog det enda som skiljer sig egentligen.

Om du nätdejtar, berätta gärna för mig hur det har gått eller går?
Har du träffat din stora kärlek genom en dejtingsajt?Tja tja

Publicerad 2010-12-09 20:17:01 i Livsstil

Hej på er allihopa! Jag hoppas att ni haft en bra dag! Jag har varit i Bodafors idag. Jag åkte dit igår och sov där. Nu är jag tillbaka i Nässjö och nu kan jag blogga igen. Jag har köpt en liten klösbräda till, till Spectra. Hon har typ tre. Men vad som helst för att hon inte ska klösa på väggar eller soffan. Jag har dessutom köpt nya julgardiner, en adventsstjärna och mat. 

Här är lite fler bilder från resan:


På väg ut med båt för att snorkla.


Ha! Vem är turistpolis va, va?


Från vänster; Jag, Pina Colada, Tito.


Jag och två rosor som jag fick av William.

Förlåt

Publicerad 2010-12-07 18:36:16 i Livsstil

Hej och förlåt för att jag inte har uppdaterat något alls under varken resan eller sen jag kom hem. Jag hoppas att ni i alla fall har lite förståelse.

Resan var helt underbar. Jag vill redan åka tillbaka. William är visst lite mättad. Men med lite övertygelse ska jag nog kunna få med honom igen. Nästa gång ska det minsann bli två veckor (kanske redan i mars?)

Ikväll kommer tre av mina fyra syskon hit. Vi ska ha mys! :)

Om

Min profilbild

Madeleine Monroe

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela