madeleinemonroe

:(

Publicerad 2010-10-31 22:04:23 i Livsstil

Hur fan ska jag göra? Jag känner mig helt förtvivlad.. :(

Videoblogg

Publicerad 2010-10-28 17:48:57 i Livsstil

Här är Ronjas och min videoblogg sen vi var i Egypten. Ta oss med en nypa salt. Vi fjantar oss ganska rejält.Detta skulle egentligen laddats upp direkt efter resan, men jag tyckte att den var lite pinsam. Men va fan, lite rolig är den ju faktiskt. Ni får bland annat se en het rumpa i videon.

Bilder från hotellet

Publicerad 2010-10-28 17:19:01 i Livsstil

Här är två bilder från hotellet som vi tog när vi var nere i sist. Åh, vad jag längtar nu! :)


Utsikten från min och Williams balkong.


Utsikten från Ronjas och Hampus balkong.

Alkoholen är inhandlad

Publicerad 2010-10-28 16:53:01 i Livsstil

Nu har jag varit nere på Systembolaget och handlar rött vin och Sourz till på lördag. Skönt att ha det momentet avklarat. Nu är det bara att invänta ju lördag också. Jag har tänkt att fira Halloween både den här helgen och helgen som kommer.

Vilken helg ska ni fira Halloween, nu i helgen eller nästa helg och vad ska ni klä ut er till?

Hjälp..?

Publicerad 2010-10-28 14:52:45 i Livsstil

Nu är nästan allt färdigt inför resan. Det enda som saknas är skjuts ner till Landvetter. Vi erbjuder 700 kronor till den som kör ner oss, natten till den 25 november. Planet går nämligen klockan 08.00. Så vi måste åka senast 03.00 så vi hittar var vi ska checka in och sån't. Jag börjar faktiskt bli lite nervös nu! Men åh, vad härligt det ska bli!

28 dagar

Publicerad 2010-10-28 00:47:16 i Livsstil

Eftersom klockan är över tolv på natten så är det nu bara 28 dagar kvar till vi åker tillbaka till Egypten! Åh, det är sjukt vad jag längtar nu!

 

Soda Stream <3

Publicerad 2010-10-28 00:07:32 i Livsstil

Nu är kolsyrepatronerna inlämnade och vi har skaffat nya, så nu kan vi göra bubbelvatten igen! Helt sjukt att det tagit ett år för oss att ta tummen ur röven och göra det! Jag behöver inte ens köpa groggvirke för ett bra tag nu, för att nu kan jag bubbla eget igen!

Jag <3 Bubbelvatten!
Pensionärer i kassakön

Publicerad 2010-10-27 22:58:39 i Madden Tycker Till

Tolka det inte fel nu, men jag ogillar pensionärer som står före en i kassan när man har bråttom och de verkar visst ha all tid i världen. Men det är ju klart att de har eftersom de inte har ett jobb längre. Kan man inte införa speciella dagar som pensionärer får gå och handla på? Så slipper man stå och vänta i 100 år så man nästan själv hinner bli gråhårig.

Vi kan ta ett exempel. Jag går in på Konsum och har ganska bråttom till en kompis som jag bestämt träff med. Jag ska bara köpa ett paket cigaretter och något lätt att tugga på. Jag finner till min glädje att det bara är tre personer före mig i kön. Varav den första, Greta 79, som ska betala 74 kronor för varor hon har köpt i endast enkronor. Greta ber expediten räkna eftersom hon ser dåligt. Efter en lång stunds räknande upptäcker expediten att det saknas fem kronor som lilla Greta var helt övertygad om att hon hade med sig. Vilket resulterar i ett långt letande i sin stora kasse från Röda Korset gjord av återvunnet tyg och diverse små portmonnäer. Så finns ej den "förbannade" femkronan. Vilket får lilla Greta att förtvivlat börja hänvisa till rabatter (som inte finns) på en del av varorna. Expediten går inte med på det. Så lilla Greta går upprörd därifrån utan sina varor.

Detta är bara ett exempel på sådant som händer flera personer varje dag. Sådana här händelser gör mig så upprörd så jag har lust att gå hem och skriva en arg insändare.
Greta är ett fingerat namn och bilden föreställer inte Greta.

Åhhh!

Publicerad 2010-10-27 13:40:59 i Livsstil

Nu har jag varit och fikat med en vän. Vi var borta på Rusta och ÖoB också. Gissa vad jag gjorde. Jag köpte både klösträd och transportbur. Båda var så himla fina och det var bra pris. Och jag vet att jag ska till Ullared, men jag kunde inte hålla mig.

<3

Ledsen

Publicerad 2010-10-26 18:08:56 i Livsstil

Varför ser du inte mig? Har du glömt bort mig? :'(

Madden biter tillbaka

Publicerad 2010-10-26 00:20:55 i Madden Biter Tillbaka

Fick en fråga och ett taskigt utlåtande från ännu en mogen anonym person.

"Har du trattbröst? Fy vad fult!"

- Ja, det har jag! Jag tycker faktiskt inte heller att det är särskilt vackert och jag har övervägt operation. Jag tänkte till och med genomföra en operation. Jag kämpade för en operation i fyra år. När jag väl fick hem lappen, så ångrade jag mig. För att jag vill inte knäcka alla mina revben för att det ska bli rakt, om det ändå riskerar att "gå tillbaka" igen efter ett tag.

Man får självklart tycka vad man vill, men i det här fallet är det väldigt personligt. Så nu tänker jag tröstäta chips och deppa en stund. För jag bryr mig VERKLIGEN om vad en anonym person på internet skriver.

Alla kan inte vara så vackra som du tydligen verkar vara, inga fel och brister. Ingenting.

Spectra <3

Publicerad 2010-10-25 21:52:41 i Livsstil

Oj, förlåt.. för att jag inte uppdaterat på ett tag. Jag har blivit helt hjärntvättad av ljudet från min marsande Spectra. Skönt att lönen kommer på onsdag så jag kan gå till veterinären och få henne kastrerad. Nu har marsandet för den delen lugnat ner sig, men jag vill ALDRIG höra det där ljudet igen.. ALDRIG!

Spectra är en sådan mysig katt, som myser med en och torkar tårarna om man är ledsen.
Hon är världens bästa och vackraste katt! Men fy för ljuden hon har för sig när hon marsar.


Miss Astrid

Publicerad 2010-10-20 04:02:33 i Art of MaddenTavlan är precis färsk, precis nymålad. Nu ligger den och torkar. Det är min vän Astrid som är motivet (för er som inte ser eller vet), därav namnet "Miss Astrid".

Vår katt är tokig!

Publicerad 2010-10-13 22:40:52 i Livsstil

Lilla Spectra är en riktig tok-kisse! Häromdagen när jag duschade sprang hon fram, norpade tag i min BH och sprang i väg med den. I dag glömde William stänga garderoben i sovrummet och ut kommer hon med ytterligare en BH i munnen. Hon är så söt! Antingen älskar hon att busa med BH:ar eller så hatar hon de så mycket så att hon försöker utrota dem från jorden. När jag skriver detta känns det som att det är alternativ två som är mest troligt. Ni ska se vad hon gör med dem! Det ser ut som hon försöker slita dem i stycken.

Vardagen har blivit lite roligare med en kisses närvaro. Här är vårt familjefoto.


Jag, Spectra och William <3

Svar på frågestunden

Publicerad 2010-10-13 19:36:20 i Livsstil

Använder du ansiktskrämer, peeling eller dylikt eftersom du har så fin hy och vad använder du isf?
- Nej, det gör jag inte. Ibland har jag använt ansiktsmask, men det var säkert ett år sen sist. Jag har nästan aldrig finnar, men jag har väl en sådan hudtyp antar jag. Tack!

Varför söker du inte till idol? Du sjunger ju bäst!
- Nu kommer den här frågan igen. Om jag skulle gå vidare och vinna till exempel skulle jag bli en produkt och tjäna TV4. Om juryn däremot skulle tycka att jag sjunger dåligt, såga mig och visa det på TV, då skulle jag leva med den förödmjukelsen hela livet. Jag vågar faktiskt inte söka till Idol.

Min fråga är har du dansat på ett bord någon gång?
- Skojig fråga! Ja, det har hänt.. ett antal gånger. Haha!

Gör du gratis bloggdesign och headers till folk? :)
- Nej, jag kan inte ens göra bloggdesigns och headers.

Hur länge har du bloggat?
- På den här bloggen har jag bloggat sen in december, så inte ens ett år. Men om man räknar med allt jag bloggade i min gamla blogg så blir det sammanlagt nästan två år.

Snygg header ;)
Gör du åt andra med?
- Jag har inte gjort min header själv. Det är Matilda som gjort den till mig.

Har du naturligt blont hår?
- Det finns inga naturliga blondiner över 15 år. Jag är ljushårig men inte platinablond naturligt.

Vad går du helst klädd i?
- Jag brukar oftast ha på mig svarta kläder för jag ser slankare ut i det. Helst leggings och en tunika.

Har du alltid smink och är iordning gjord när du går ut?
- Jag brukar nästan aldrig sminka mig till vardags, men ALLTID till fest.

 Framtidsplaner förutom musiken?
- Jag vet inte. Förhoppningsvis så blir jag egen företagare inom något jag tycker är kul.

Har du någon kille?
- Ja, det har jag. Vi firade fem år och två månader i fredags.

Vad är din favorit färg?
- Svart och röd.

Vilken dag i veckan tycker du är bäst?
- Fredagar, för då brukar det vara party! :)

Verkligheten sucks!

Publicerad 2010-10-13 18:57:52 i Livsstil

Nu var det länge sedan jag uppdaterade. Ibland kan det nästan kännas lite jobbigt att blogga, fast egentligen är det ju ganska smart att göra det. Jag själv kan ju gå tillbaka i arkivet och läsa när jag var som mest glad och när jag var som mest ledsen.

Snabb uppdatering om vad som hänt i mitt liv:

- Har skaffat kissekatt - Spectra <3

- Har nördat Civilization V hela nätterna

- Fått hem min peruk till Halloween

- Målat en tavla

- Jobbat en natt

Det har inte hänt så mycket nytt i mitt liv. Jag är nästan rädd för att gå in i en depression igen. Hur ska jag göra? Pengar? Boende? Mat? Jag blundar för verkligheten och gömmer mig i massa "uppdrag" i stället. Typ, måla en tavla eller spela en match Civ.

Skolan

Publicerad 2010-10-07 13:16:43 i Livsstil

Nu ska jag dra mig mot skolan. Jag har sceniskt musikprojekt idag!

Vila i frid

Publicerad 2010-10-07 03:22:39 i Livsstil

Jag sörjer idag. Jag nåddes precis av det hemska budet. En av mina favoritrocksångare är död. Det är den andra inom loppet av kort tid. Först var det DIO och nu, Steve Lee, sångaren i Gotthard.More than love

Publicerad 2010-10-06 23:08:03 i Art of MaddenDen här tavlan har jag liggande hemma och inte har jag visat er den förrän nu. Den heter i alla fall "More Than Love".

Hemlighet #7

Publicerad 2010-10-06 22:58:41 i Hemligheter

Jag vet att jag lovade er att jag skulle svara på alla frågor, hur dumma och konstiga de än var. Men någonstans får gränsen faktiskt gå. Frågor som berör mitt sexliv tänker jag absolut inte svara på. Dels för att jag inte vill avslöja sådant för hela världen men framför allt för att min mamma faktiskt läser min blogg. Jag tycker att vi kan bespara henne det.

FRÅGESTUND

Publicerad 2010-10-05 19:23:42 i LivsstilFråga vad du vill! Jag svarar på ALLA frågor! :)

Me singing In the Ghetto - Elvis Presley

Publicerad 2010-10-04 17:27:05 i Me Singing

Oj, här hade jag visst inte uppdaterat på ett par dagar. Don't hate me! Jag har en överraskning till er! Tada! En ny version på Elvis Presley's In the ghetto.
Hoppas ni gillar't!

Längtan

Publicerad 2010-10-01 15:03:05 i Livsstil

Fy fasiken vad jag längtar tillbaka till Egypten nu. Ska bli riktigt skönt att komma iväg. Det är faktiskt bara 55 dagar kvar. Det är helt otroligt. Från början när jag började räkna var det 78. Tiden går nästan lite för fort. Hoppas att den går mer långsamt när man väl är i väg.


http://www.youtube.com/user/QueenMonroe

Om

Min profilbild

Madeleine Monroe

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela