madeleinemonroe

Hemlighet #6

Publicerad 2010-09-29 16:17:47 i Hemligheter

Jag älskar kålpudding! Men bara mammas och min egen. Jag har precis gjort en omgång och ställt in i ugnen. Nu väntar jag på att den ska bli klar så jag kan mumsa sen.

Naaaaw <3

Publicerad 2010-09-29 07:59:29 i Livsstil


Ser ni vad det står? Det står "Om det är du som sjunger (vilket det inte är) så är du jävligt duktig :)"

Mitt svar på detta: Jag vet inte om jag ska börja meningen med tyvärr. Men det är faktiskt jag som sjunger och på något sätt blir jag berörd över att den här killen faktiskt misstror mig. Jag känner mig jäkligt bra! Om du vill kan jag göra ett videoinlägg bara för din skull för att du faktiskt ska veta att det är jag som sjunger. Fy fasiken vad glad jag blir! Wiho! :)

Hjälp?!

Publicerad 2010-09-28 14:01:02 i Madden Biter Tillbaka

Jag vet att jag tjatar om mina Me Singing-klipp hela tiden. Men det är faktiskt NI som vill att jag gör dem. Jag blev ganska ledsen idag när jag loggade in på mitt Youtube-konto och såg att jag hade två personer som tryckt på ogilla-knappen.

Så nu behöver jag hjälp från er. Logga in på era konton, gå in på mina klipp och tryck på GILLA! (Glöm inte bort att prenumerera också!)(Klicka på de länkade orden för att komma till min Youtube-kanal)

Tips!

Publicerad 2010-09-28 13:53:05 i Tips

Hej på er alla glada!

Jag tänkte ge er lite tips på vad man kan göra för att dagarna ska gå, även när man som jag är arbetslös.

Måla en tavla
(Om du inte vet hur man gör, lär dig)

Gör Me Singing-klipp
(Om du inte kan sjunga, gör det ändå)

Starta en blogg (och skriv så mycket du vill)

Spela spel (på Facebook)


Seriöst så tror jag att jag suger på att ge tips! Haha! :)

Broken

Publicerad 2010-09-26 18:24:58 i Art of Madden

Sämst kvalité på bilden. Men tavlan heter "Broken" och föreställer ett hjärta som är delat i två delar. Tavlan är såld.
 

:/

Publicerad 2010-09-23 20:27:47 i Livsstil

Varför finns det människor som ljuger så de tror sig själva?
Jag är sååå himla trött på det här. Jag ger upp!

William <3

Publicerad 2010-09-23 13:04:28 i LivsstilJag ville bara säga att jag älskar min William! <3

Prenumerera på mig!

Publicerad 2010-09-22 20:16:27 i Tips

Glöm inte att gå in på min Youtubekanal och prenumerera på mig!

(Klicka på bilden för att komma till min Youtubekanal)


Händelserik dag

Publicerad 2010-09-22 18:17:24 i Livsstil

Nu har jag varit igång hela dagen. Jag har städat, tvättat två maskiner och diskat en maskin. Astrid var uppe här en sväng och jag bjöd på fika. Sedan gick vi ner till stan och jag sprang i på Systemet och köpte rött vin till helgen. Vi gick sedan upp till Astrid för att jag skulle låna en klänning av henne. Så nu har jag dessutom en klänning till helgen och snäll som hon är får jag dessutom låna med mig den när vi åker till Egypten.

Nu sitter jag med min bror och plinkar piano. Riktigt roligt!

Hoppas att ni haft en bra dag!

Bror <3

Publicerad 2010-09-22 11:47:38 i Livsstil

Idag kommer min yngsta bror hit. Det ska bli jätteroligt!Min Youtube-kanal

Publicerad 2010-09-21 13:42:57 i Tips

Klicka på bilden för att komma till min Youtube-kanal!Glöm inte att prenumerera på mig! :)

Testa

Publicerad 2010-09-21 13:15:08 i Livsstil

Jag hoppas på att kunna bli lite sugen på att spela in fler låtar framför camen. Jag tänkte jag skulle testa en sak och se om det kan bli bättre på något sätt. Jag känner mig inte fullt bekväm med att jag har camen framför näsan. Men testa en annan grej ska jag göra!...

Publicerad 2010-09-20 13:38:35 i Livsstil

Jag hittade ett ganska intressant inlägg från min förra blogg som jag skrev när jag var ledsen en gång.

Tänk om jag hade brytt mig om vad folk sa till mig hela tiden. Då hade jag förmodligen inte varit där jag är idag. Jag hade nog varit helt nerkörd i botten och aldrig kunnat ta mig upp igen. Visst har jag tagit åt mig av vad människor har sagt till mig och det har satt sina spår. Men jag vill inte sluta kämpa. Jag vill ta åt mig och bli en bättre människa.

Jag har aldrig varit en särskilt populär människa. Jag har heller aldrig haft särskilt många vänner. Mitt motto genom livet har alltid varit att hellre ha få nära vänner än många ytliga vänner.

Jag har så svårt att lita på människor, speciellt kvinnliga. Jag har blivit nedtryckt och misshandlad med ord genom hela min tonårsperiod och tidigare än så. Tänk om jag hade brytt mig när två tjejer, när jag gick i sjunde klass spred ut ett rykte om mig att jag ville bli kallad hora. Tänk om jag hade brytt mig när folk hostade *hora* när jag gick förbi. Det är klart att jag brydde mig och det har helt klart satt sina spår. Jag mådde skitdåligt. Men det var bara att bita ihop och fortsätta sitt liv som offer.

Tänk den gången det var ett sådant liv i åttan. När jag och en vän kom tillbaka från vår praktik och plötsligt hade en tjej vänt hela skolan emot oss. Ingen av oss förstod någonting. Självklart fick vi det förklarat för oss, men det som hade hänt var ett missförstånd. En anklagelse som inte ens stämde. Vi har bevis för att det inte stämde. Detta ledde i alla fall till flera besök hos kurator, rektor och till slut anmäldes alla inblandade till socialen. Detta var en väldigt obehaglig situation i mitt liv. Jag blev mordhotad så jag knappt vågade mig till skolan. Allt på grund av en anklagelse på min vän som inte ens var sann.

När detta hände förlorade jag även en nära vän som jag haft sedan jag var liten. Vi är vänner idag och pratar fortfarande med varandra ibland. Men efter den här händelsen gled vi ifrån varandra. Hon har betytt väldigt mycket för mig under min uppväxt och har fortfarande en jättestor plats i mitt hjärta.

Jag var alltid med på idrotten i början på högstadiet. Jag gillade faktiskt idrott. Men efter frågan om hur fan jag såg ut när jag bytte om förändrade allt. Ända sedan den här dagen har jag knappt vågat visa mig i bikini ens. Jag hatar att få alla blickar på mig. Jag är rädd för att få samma fråga igen.

Till och med under min gymnasietid har jag haft det jobbigt. Det började med att jag började i Vetlanda på Njudungsgymnasiet för att läsa estet-musik. Där stod jag ut i ett halvår. Sen klarade inte mitt psyke mer. Jag orkade inte med skitsnacket bakom min rygg. Det ledde till att jag fick en praktikplats inom omsorgen. Jag var alltså på ett servicehus/äldreboende det andra halvåret.

Hösten 2007 började jag Omvårdnadsprogrammet och jag kan inte med handen på hjärtat säga att jag har trivts i den klassen. Jag har trivts till och från. Men nu är det bättre än någonsin och jag hoppas att det kommer fortsätta så ända till vi tar studenten i alla fall.

Det här skrev jag mest för min egen skull. Jag kände att jag behövde bearbeta det här lite grann. Ni ska ha eloge om ni orkade läsa hela inlägget. För jag vet inte ens om jag hade orkat göra det själv. Det jag vill ha sagt är att jag vill inte att ni dömer mig på grund av mitt utseende. Jag har fått förklarat för mig att jag ser väldigt självsäker ut och det kan vara skrämmande. Men nu vi ni varför jag har byggt upp muren jag har runt omkring mig. Under den är jag bara en naken och sårbar Madden. God natt!

Hiss och diss

Publicerad 2010-09-20 12:40:45 iEgyptenresan som jag bokat ser jag bara mer och mer fram till.

Min underbara mamma!

Höstmörkret som lagt sig över Sverige är inget roligt. Det är kallt och mörkt. Var tog sommaren vägen?

Falska människor as always, ta er i kragen, hör av er och begrav stridsyxan!Lägg ner!

Publicerad 2010-09-20 01:47:47 i Livsstil

Lägg ner stridsyxan, begrav din stolthet och hör av dig. Jag kan koka dig kaffe om du önskar.

Tack

Publicerad 2010-09-19 18:22:22 i Livsstil

Jag har ett ljus i mitt mörker och det är att det är så många som uppskattar mina Me Singing-klipp! Jag blir alltid lika nervös när jag får kommentarer på Youtube, men nervositeten övergår i glädje när jag ser att alla kommentarer jag fått igår och idag är positiva!

Jag ville bara säga tack till er som tror på mig! Ni betyder allt för mig!

...

Publicerad 2010-09-19 18:11:30 i Livsstil

Is this the real life?

Is it just fantasy?


Ensamhet

Publicerad 2010-09-19 11:21:21 i Livsstil

Två vackra fåglar satt på en gren. Den ena flög iväg och den andre blev skjuten i bröstet och föll ner på marken.

Idol-grejen

Publicerad 2010-09-18 14:37:43 i Livsstil

Jag får höra ganska ofta att jag borde söka till Idol. Jag ska nu berätta varför jag inte vill göra det.

1. Skulle jag gå vidare och vinna hela skiten så skulle jag bli en produkt som tjänar tv4.

2. Om jag skulle vara så nervös så att det låter för jävligt när jag sjunger och juryn skulle säga något i stil med att jag borde lägga ner musiken. Då skulle hela Sverige ha sett mig göra en sådan jäkla tabbe och jag hade varit förnedrad för resten av mitt liv.

3. Jag tror inte jag hade klarat pressen med att hålla på och sjunga i trio och kvartett i början, med människor jag inte känner.

ALDRIG IDOL!


Rekord

Publicerad 2010-09-18 12:55:40 i

Oj, oj, oj! Vad säger ni nu då kära bloggläsare? Bara för att jag har haft blogguppehåll i några dagar har jag nu kompenserat det med att lägga ut TRE nya Me Singing-klipp! Hoppas ni blev jätteglada!

Fortfarande sjuk

Publicerad 2010-09-10 18:36:12 i Livsstil

Nu har halsontet gått över till en förskräcklig hosta med hostanfall var och varannan minut och en envis förkylning i stället. Jag kan inte sjunga än och låter som en fjant när jag pratar. Jag får sluta leva mitt liv efter livsstilen Rock'n roll. Annars ballar väl hela jag ut snart.

Cleopatra Make Up

Publicerad 2010-09-09 22:05:59 i MakeUp&NailsJag vet, det ser inte klokt ut med det väldigt dåliga photoshopade svarta håret. Men det såg fan i mig inte klokare ut att ha blont hår och svarta ögonbryn.

Sjuk och ful

Publicerad 2010-09-07 14:42:27 i Livsstil

Jag har först nu kommit upp ur sängen idag. Jag känner mig inte alls pigg. Halsen börjar bli jättedålig.. Den är värre nu än igår. Det gör jätteont! Jag vill inte vara sjuk... :(

Stackars William som får gå och passa upp på mig. Idag har jag än så länge inte haft mage att be honom om tjänster. Men igår var jag inte dålig på det.Så här ser jag ut idag, bara ögonvitor och förvrängt ansikte. Jag känner mig så i alla fall.

Sjuk

Publicerad 2010-09-06 18:32:31 i Livsstil

Usch vad jag fryser.. Jag känner mig inte alls särskilt pigg. Har ont i halsen dessutom. Usch! Jag ligger i sängen och orkar inte ens ta mig till duschen. Det hade varit underbart annars. :(

:)(:

Publicerad 2010-09-06 16:11:44 i Livsstil

Nu har jag varit i skolan! :D
Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska laga för mat idag?!
Blää!

Halloj!

Publicerad 2010-09-06 11:26:29 i Livsstil

Salam!

Idag ska jag till skolan och ha sceniskt musikprojekt. Det ska bli jättekul! Ska ringa min bror och kolla om han vill möta mig med. Ha det så bra, så hörs vi sen!

Hotellet och Dregen

Publicerad 2010-09-05 14:30:07 i Livsstil

Nej, men nu måsta jag nog be om ursäkt igen. Vi åkte ju och festade hos en kompis igår. Jätteroligt! Men som vanligt glömmer jag alltid att ta med mig kameran. Helt värdelöst! Men det var roligt ändå.

Framåt 23.00 tog vi oss in till Nässjö från stället vi festade på. När vi ska gå in på hotellet får jag syn på Dregen, ni vet han från Backyard Babies. Och eftersom min mamma samlar på autografer, tänkte jag att nu kommer hon bli förvånad när jag tar en autograf till henne. Jag sprang i alla fall i fatt Dregen och fick hans autograf så mamma blev glad!

Gästblogg; Ronja

Publicerad 2010-09-04 18:50:51 i Gästblogg

Hejsan :)

Sitter här och skriver lite på Maddens blogg :D  och till alla er som ville ha mitt nummer så ger jag inte ut det till nån, men ni kanske kan få min msn om ni säger till alla att läsa Maddens blogg :)

Har inget att göra ikväll, först skulle jag sova hos Madden men nu skulle hon på fest :)  så sitter och tittar lite på henne som underhållning :D

Förlåt...

Publicerad 2010-09-04 16:15:57 i Livsstil

Förlåt för den usla uppdateringen både igår och idag. Igår blev det stressigt eftersom jag skulle jobba och idag har jag sovit lääänge. Det behövdes. Jag kom inte i säng förrän klockan tio. Mestadels för att det inte gick någon buss från Nässjö förrän tjugo i nio.

När jag väl kom hem var jag hungrig, så jag åt lite och sedan hoppade jag in i duschen. Strax efter det kunde jag gå och lägga mig.

Hoppas ni inte är allt för upprörda över att jag plötsligt "försvann" igen. Jag lovar! Jag kommer inte lägga ner mitt bloggande... Jag tycker det är alldeles för roligt.Asbra låt och asbra text. Lyssna och njut!

Gå en sväng?

Publicerad 2010-09-03 14:57:03 i Livsstil

Usch då.. Då ska jag jobba i natt. Mer pengar till Madden! Woho! Jag har inte bestämt vad jag ska göra innan idag bara. Kanske ska gå en sväng? Det hade ju varit jättemysigt. Så får det bli tror jag. Ha en bra dag, så hörs vi lite senare!

Supernattgänget

Publicerad 2010-09-02 19:18:03 i Art of Madden

Den här snygga bilden gjorde jag till mina underbara arbetskollegor efter att jag jobbat i sommar.

Idioter

Publicerad 2010-09-02 12:00:00 i Madden Biter Tillbaka

Sobh Bechejr!

Ibland undrar jag om jag är så dålig på att sjunga. Alla som säger att jag sjunger bra kan väl inte säga så bara för att vara snälla. Och ni som skrivit att jag sjunger utan känsla, sätt er då själva framför en cam. Det är inte så jävla lätt som ni tror. Avundsjuka fanskap! Ni förstår inte hur snäll jag varit på bloggen, för att få sympati. Men nu skiter jag i det. Det här är ett tvättäkta aggressionsutbrott. Ni ska bara veta att jag har fått brev från Pling Forsman och hon skriver att jag har en väldigt vacker röst.

Det betyder. För hon vet vad musik är. Till skillnad mot er som inte vet ett jävla skit..

NI FÅR TRACKA HUR MYCKET SOM HELST PÅ MIG, JAG LÄGGER ALDRIG NER ATT SJUNGA!

Så det så...

Smått & gott

Publicerad 2010-09-01 21:08:25 i Livsstil

...och nu åkte de hem igen! Jag bjöd på kakor som jag bakade igår. Ronja tog med sig chips. Jag upptäckte att vi inte hade någon Coca Cola så vi gick ner till Konsum och inhandlade det. I morgon ska jag till Ungdomsmottagningen och få nytt recept på P-piller. Sedan ska jag hem till Bodafors jag med. Jag ska vara barnvakt åt Esmeralda.

På fredag jobbar jag från 21.00 och går av på lördag morgon 07.00. Skönt med lite pengar. Det behövs nu när vi bokat resan till Egypten och allt. Förstår ni hur härligt det ska bli?

Har ni varit utomlands och i så fall var?Lägger upp en bild till på min femte tattoo för er som missat den och för att jag tycker att den är så sjukt snygg.

Nu är de här!

Publicerad 2010-09-01 18:55:55 i Livsstil

Nu är mina systrar här, så jag måste vara lite social med dem. Esmeralda kräver ganska mycket uppmärksamhet med tanke på hur busig hon är. Haha! Hörs senare! Puss

Ny header

Publicerad 2010-09-01 17:45:59 i Livsstil

Tack så mycket Matilda för den jättefina headern! Jättefin verkligen!

Tack

Publicerad 2010-09-01 16:17:02 i Livsstil

Tack till alla er som tror på mig! Det betyder jättemycket för mig! Tack än en gång!En tanke bara

Publicerad 2010-09-01 13:42:24 i Livsstil

Något som jag tycker är så märkligt är att det alltid finns dessa människor som letar fel hos andra. Alltid finns det något eller någon man ska klanka ner på. Det kanske är därför jag är en så arg människa. För jag får aldrig vara felfri. Det ska alltid var någon som ska skriva något taskigt.

Jag är också en människa. Jag har känslor. De flesta människorna har faktiskt det. Så nästa gång du tänker kommentera något taskigt, tänk då "Är det verkligen värt att lägga min energi på att bry mig?" eller "Det finns säkert något som är bra". Men i stället för att skriva att någon är ful eller har en stor näsa, eller en sne tand. Skriv något snällt i stället eller ge fan i att kommentera. ALLT som har med utseendet att göra är personligt. Förstår ni inte hur mycket ni kan såra med era ord?

Systrarna

Publicerad 2010-09-01 12:01:52 i Livsstil

Jag hittade en fin bild på oss alla tre.Från vänster: Ronja, Esmeralda och jag.

Längtan

Publicerad 2010-09-01 11:42:25 i Livsstil

Sobh Bechejr! (God morgon)

Nu är jag uppe och springer igen. Jag vaknade faktiskt för en havtimma sen ungefär. Ikväll kommer mina systrar hit. Det ska bli superskoj. Jag har saknat dem eftersom jag inte varit hemma och träffat dem på ett tag. Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi om en stund igen! :)

Gamla bilder

Publicerad 2010-09-01 01:14:01 i Livsstil

Haha! Bilder på mig från 2004-2005.


Följande bilder är från tiden som svarthårig. 2007-2008Var är mitt största fan?

Publicerad 2010-09-01 00:59:07 i Livsstil

Är det ingen som kan bli mitt största fan och göra en snygg header till min blogg? *Desperat* Min blir ju inte bra! Jag efterlyser någon och självklart blir ni länkade! :)

Frågor

Publicerad 2010-09-01 00:35:48 i LivsstilUpdate: Såg att det stod bly i stället för blyg. Ignorera det.

Om

Min profilbild

Madeleine Monroe

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela