madeleinemonroe

Maskeradfest

Publicerad 2011-07-29 16:48:04 i Livsstil

Håller på att fixa mig inför kvällens maskeradfest. Ni kanske ser redan nu vad jag ska vara?


Cyniska jävlar

Publicerad 2011-07-27 13:32:49 i Madden Tycker Till

Vilka cyniska jävlar det finns! Bara för att man skriver en låt och tillägnar Norge, så gör man "reklam" för sitt band. Så jag antar att det är helt förbjudet att spela in låtar, skriva dikter, måla tavlor, ja, allt som har med tragedin att göra.

Det enda som verkar okej är att sätta en norsk flagga på sin profilbild på facebook. Ja, ni visar att ni medlider, men jag kan tycka att en sång som någon har tillägnat är det finaste man kan göra. Jag fattar inte varför en del ska vara så cyniska? 


SOMEHOW - Generation Lost (Tribute to Norway)

Det finaste man kan göra, för att visa empati!

Stolt

Publicerad 2011-07-26 23:47:51 i MakeUp&Nails

Känner mig riktigt nöjd med mina naglar som är på god väg att växa ut efter ett mer eller mindre långt livsbitande. :D:D:D

Pink Floyd

Publicerad 2011-07-26 19:02:22 i Art of Madden

Härom natten gjorde jag en teckning till Ronnie. Han blev jätteglad! :DNorge <3

Publicerad 2011-07-26 07:29:00 i Livsstil

Kan inte sluta tänka på det som hände i vårt kära grannland Norge! :( :( :(

Här kommer en låt till er Norge, från min pojkvän och hans band SOMEHOW.

Så otroligt vackert..

Ödlesoppa

Publicerad 2011-07-24 10:05:00 i Livsstil

Tänkte bara bevisa för er att jag i alla fall inte är rädd för ödlor.. Haha! Det är värre med ormar.. Fyy! :(


Ursäkta bilden, men klockan är typ halv sju på morgonen på en efterfest, så det kan vara därför jag ser lite sleten ut. Ja, förlåt. Jag vet att man inte ska ursäkta sig, men jag var tvungen. Ser ju inte klok ut. :D

På tal om ödlesoppa så sa mina föräldrar att spenat var ödlesoppa, när jag var liten. Alltså för att få oss barn att äta upp maten. Det var ju mycket coolare om man åt ödlesoppa? Eller?

Amy/Norge

Publicerad 2011-07-24 08:35:42 i Madden Tycker Till

Hur kan världen sörja en människa som mer eller mindre valt att dö (Jag menar förstås Amy Winehouse som hittades död i sin lägenhet), när det här fruktansvärda terroristidiotfanskapet har tagit död på nästan en femtedel av barnen/ungdomarna som befanna sig på Utöya? Det är ju nästan så man blir mörkrädd alltså!!

Visst är det helt sjukt att jag ens jämför fallen med varandra? Jag gillar ju ändå inte Amy Winehouse, så för mig var det ingen större förlust.

Men Norge, ge inte upp! Fortsätt kämpa!


Högstadiet

Publicerad 2011-07-24 08:11:43 i Livsstil

Jag bläddrade lite i en "tant-tidning" för ett par kvällar sedan. En artikel fick mig att reagera och tänka tillbaka på tiden i högstadiet. När jag och min vän blev både trackade & mordhotade. Vi satt ofta och pratade med både rektorn och kuratorn. Vi gillade inte någon av dem. Och jag ska berätta varför.

Kuratorn: Efter att ha sett att det stod saker i stil med "Alla hatar Madden & (kompisens namn)" överallt inne på toaletterna, fick vi nog och gick till kuratorn och berättade detta. Vi fick inte riktigt den respons som vi väntade oss. Hon sa ordagrant så här "Men då kan ju ni få ett suddgummi och sudda ut det"

Rektorn: Han trodde att alla var problemet. Alltså att VI mobbade dem som "mobbade" oss? Han ville absolut inte sätta dit någon syndabock. Vi led, gubbjävel! I stället anmälde han både oss och våra "mobbare" till Soc, fastän vi inte hade gjort ett skit. Visst, vi vågade inte gå till skolan för att vi blev mordhotade, ja, vad är det du inte förstår?

Tur att man i alla fall har lite roliga minnen från den tiden också. Jag kommer aldrig glömma en gång vi satt hos kuratorn med våra mammor. När vi skulle gå därifrån tog min vän fönstervägen, alltså hoppade ut genom fönstret. Eller som den gången jag började gapskratta inne och rektorn och sa till honom att det var han "som var så rolig".. Eller inte.

Jag vet att jag är dålig på att blogga. Men nu kände jag verkligen för att skriva av mig om detta och jag tycker absolut ni ska få veta :)


Om

Min profilbild

Madeleine Monroe

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela