madeleinemonroe

Ansiktsbild

Publicerad 2011-10-30 23:58:25 i Livsstil

Så här såg jag alltså ut igår. Som Freddie Mercury direkt tagen ur I want to break free - videon. Jag kunde inte ha blivit snyggare! Det bästa var gubben på hotellet som skrattade åt mig. Ni vet ett sånt där jätteroligt HAHAHA-skratt.. Trodde jag dog av skratt själv, när jag hörde han skratta! Ibland måste man bjuda på sig själv. :D


But life still goes on...

Halloween-partaj

Publicerad 2011-10-30 13:54:11 i Livsstil

Var en helt sjukt rolig kväll igår. Den började hemma hos mig och William. Sedan gick en del av gänget ut på hotellet, varav jag var en av dem som följde med. Det var sådär. Trodde det skulle vara roligare. Men tydligen var det 30+ och det hade vi ingen aning om förrän det var en söt kvinna som upplyste oss om det. Vid tolv typ, drog vi hem igen och fortsatte festa! :)


Bild lånad från Astrid.

My week with Marilyn

Publicerad 2011-10-30 12:56:00 i LivsstilVad tycker ni om Michelle Williams i rollen som Marilyn Monroe i den kommande filmen "My week with Marilyn"?

Ready Freddie

Publicerad 2011-10-29 14:44:00 i Livsstil

Nu är alla dekorationer färdiga och placerade. Gjorde detta redan igår för att kunna lägga så mycket tid på min förvandling. Nu ska här sminkas, bytas om, peruk och mustach på!

I WANT TO BREAK FREEEEEEEE! :D

Hästpojken

Publicerad 2011-10-28 15:55:00 i Hemligheter

Minns ni hästpojken som fastnade på Googles kamera i flera länder för ett par år sedan? Fy fan vad jag var rädd för honom. Varför vet jag inte. Jag tror jag inbillade mig att han skulle ta över världen eller nåt. Otäck var han i alla fall.

Inte blev det bättre av att jag gick på maskeradfest och en av mina bröders kompisar var utklädd till just hästpojken. Jag kunde knappt titta på honom, så otäck tycker jag att den där hästmasken är. 

Klicka för större bild.
Fy fan.. Får rysningar bara jag tänker på det..


Idol-tråkigheter

Publicerad 2011-10-28 12:33:00 i Madden Tycker Till

Vad tycker ni om kvällens Idol-låtval?

Moa:
Dream a little dream of me – Mamas & the Papas

Molly: Natural woman – Aretha Franklin

Olle: Back to black – Amy Winehouse

Robin: When a man loves a woman – Percy Sledge

Amanda F: I’ve got a woman – Ray Charles

André: Oh, Carol – Neil Sedaka

Linni: Dark lady – Cher

Amanda P: Fever – Peggy Lee

Jag önskar att de kunde köra lite rocktema någon gång. Som typ på American Idol när de körde Queen-låtar och Brian May och Roger Taylor var där och lirade. Fy fan vad häftigt det hade varit. :)

Nyan Cat

Publicerad 2011-10-28 10:41:00 i MusikHan är ju såååå söt.. eller är det en hon? Det får man kanske inte svar på. Vad tycker ni om Nyan Cat? Söt eller störande?

Vad tror ni?

Publicerad 2011-10-27 23:22:42 i Art of Madden

Skulle vilja göra mig av med lite tavlor egentligen. Är det något ni är intresserade av? I så fall är det bara att hojta till. Har massor som bara ligger här hemma och skräpar. Högst bud vinner i så fall. Om du önskar något speciellt motiv kan det också gå bra. Om det finns intresse så är det bara att hojta till som sagt, så lägger jag ut bilder på tavlorna som finns.

Nu ska jag sätta mig och göra om en del tavlor som jag inte är riktigt nöjd med sen innan. Vem vet? Det kanske blir toppentavlor som jag vill behålla själv :)


Bland annat denna vill jag bli av med :P

Återblick

Publicerad 2011-10-27 19:04:32 i Livsstil

Läste igenom min gamla blogg och ni ska bara veta hur många minnen som blossade upp. När jag läser det, verkar jag mycket smartare och roligare än vad jag är nu. Jag skrev ut helt galna saker som jag aldrig skulle kunna få för mig att skriva nu. Även fast det är mer intressant att läsa.

Något jag måste få ur mig, är att jag sitter här och skäms.. Jag skäms över dig..

Tips

Publicerad 2011-10-27 14:16:11 i Tips

Här ska ni få lite tips inför Halloween, ni som tänkt att ha fest alltså.

  • Dekorera med "spindelnät" överallt

  • Fäst svarta sopsäckar runt alla bord som duk ( när du städar sen plockar du ju bara bort den svarta sopsäcken och slänger allt.. Hahaaha! ;) )

  • Köp en pumpa och gör en lykta

  • Använd fantasinJust det ja, jag bjussade ju på muffins och skit 2009. Men på den här bilden ser ni ju i alla fall att jag fäst en svart sopsäck som duk. Jag har även placerat mina förkrympta huvuden och apelsinlyktan på bordet för mysig stämning. Lite så här, men med några ändringar kommer jag ha på lördag också.

Poison Ivy

Publicerad 2011-10-27 02:36:00 i Art of Madden


Lite grund


Ögonen ifyllda


Ljusgrön hy


Nästan klar


Det färdiga resultatet med glitter och strass-stenar

Outfits

Publicerad 2011-10-26 21:14:05 i Livsstil

Halloween närmar sig och det är absolut den mysigaste och bästa högtiden enligt mitt tycke. Jag firar alltid Halloween och jag älskar att klä ut mig till roliga grejer. Jag tänker ha min årliga fest helgen innan Halloween, eftersom Halloween är på en måndag. Helgen efter blir jag hellre bjuden på någon annan Halloween-fest. :P


Alice i underlandet 2009


Cleopatra 2010


Nunna 2010

Wordfeud

Publicerad 2011-10-20 13:50:00 i Tips

Jag har blivit helt kär i Wordfeud. Hur kul spel som helst. Om man inte redan gillade alfapet måste man ju göra det nu i alla fall. Om ni vill får ni mer än gärna lägga till mig så kan vi spela en match! :D

Adda MadeleineMonroe ;)

Barbie igen

Publicerad 2011-10-19 12:40:00 i Madden Tycker Till

Något jag tycker är urlöjligt är dessa mammor som tycker att Barbiedockorna är för smala. De frågar sig om det är så deras barn ska ha sin bild av en kvinnokropp. Jag har skrivit om detta innan och jag tycker fortfarande att det är lika larvigt. När jag var liten brydde jag mig inte alls om "smalhet" på en liten docka.  

Smala eller tjocka lekkamrater. Såg ingen skillnad på andra barn förrän man blev äldre. Då spelade dockorna ingen roll. Då såg man musikvideor, snygga smala tjejer i filmer och så vidare. Det är snarare alla celebriteter som får en att vilja vara smal och se bra ut i så fall.

Jag tror inte det finns några barn som bryr sig om hur en Barbiedocka ser ut.. De är bara glada om de har något att leka med. :)

Nu var det ju i och för sig inte ens en Barbie. Det var ju någon budgetvariant. ;)

För smal? Bilden på Defa Lucy som skapade en storm av kritik på Facebook.

Pinsamt

Publicerad 2011-10-18 12:25:48 i Madden Tycker Till

Läste på Aftonbladet och hittade den här artikeln.

Detta är skandal! Hur kan de kasta ut en synskadad och gravt dement 91-åring som i vilket fall inte lever i en evighet? Då tycker jag att det hade varit bättre att kasta ut invandrare som begår brott. Pinsamt Sverige sger jag bara! Jag skäms över att vara svensk..

Tattoo

Publicerad 2011-10-03 13:07:49 i Livsstil

Gjorde min sjunde bebis idag!På baksidan av underarmen :)

Om

Min profilbild

Madeleine Monroe

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela