madeleinemonroe

WTF?

Publicerad 2012-07-26 11:56:38 i Madden Tycker Till

Fy fan, vad förbannad man blir när man läser en sådan här artikel. Klicka här för att komma till artikeln. En del folk borde verkligen ha tillstånd för att skaffa barn! Hur fan kan man vara så dum som förälder att bara lämna sin två-åriga dotter på en flygplats för att själva åka iväg och roa sig? Vad i helvete tänker man med? JÄVLA IDIOTER!

Även om det faktiskt skulle vara så att de ringt farmodern och bett personalen hålla koll en liten stund, så känns det inte schysst. Har man skaffat barn, får man också se till att ta hand om dem. Då kunde flickan stannat hos farmodern redan från början.

:( :( :( :( :(

Kommentarer

Postat av: Mikael

Publicerad 2012-07-31 14:30:58

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine Monroe

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela