madeleinemonroe

Lördag

Publicerad 2012-03-17 12:28:24 i Livsstil

Usch. vad trött jag är...

Men jag ska inte klaga! Jag ska sätta igång hög musik, fixa mig i ordning och sedan dra till jobbet.

Vad grått det är ute förresten, trodde det skulle vara fint väder.

Fredag

Publicerad 2012-03-16 10:38:43 i Livsstil

Sobh bechejr! (Eller god morgon, som det så fint heter på svenska..)

Hoppas ni har sovit gott och sådär, det har i alla fall jag gjort.  Jag jobbar både idag och i morgon, så det blir ingen baksmälla för mig i helgen. :P

Nu ska jag fixa mig i ordning lite så man ser lite "redig" ut. :)

Puss och kram

Sjunga lite

Publicerad 2012-03-15 15:01:08 i Livsstil

Tänkte jag skulle ge mig på den där låten igen som jag spelade in förra eller veckan innan dess. Ska sjunga om första versen och lägga till två refränger. Hoppas att det blir bra.. Vill verkligen att det ska bli det. Ni som sjunger, känner inte ni att om en låts text inte tilltalar er, blir svår att få till med känsla? Så känner jag. Jag vill att låtens text ska tilltala mig, så jag kan få mer känsla när jag sjunger! Så himla svårt.. :/

Två bilder

Publicerad 2012-03-15 10:49:00 i Livsstil

Hittade två bilder på mig som aldrig visats offentligt tidigare. Båda bilderna är från innan jag bestämde mig för att gå ner i vikt.

Den första bilden är från min födelsedag 2011.


Den här bilden vet jag inte riktigt när den togs. Men jag har mörkblå linser och är heeelt osminkad faktiskt.

Kroppsbehåring

Publicerad 2012-03-14 23:41:22 i Madden Tycker Till

Tycker inte ni att detta med kroppsbehåring har gått för långt? Tycka vad man vill, men då kan man hålla det för sig själv i stället för att dödshota personer som av olika anledningar väljer att inte raka sig under armarna. Det är väl ändå upp till dem själva att avgöra.. De flesta som uttrycker sin avsky är enligt Aftonbladet av det maliga könet mellan 15 till 30 år. 

Jag vill inte dra alla över en kam, men det känns som att det är så typiskt män på nåt sätt..Nöjd med dagen

Publicerad 2012-03-14 20:46:54 i Livsstil

Kom precis hem igen efter ett dagsbesök hos min familj i Bodafors. Jag har varit ledig idag och kommer vara ledig i morgon också. Jag köpte förresten ett nytt köksbord med stolar förra veckan. Fast William var lite skeptisk till att de skulle få plats.. men det gjorde det och hur fint som helst blev det.

Så jag säger bara "Bra kvinna reder sig själv" eftersom jag dessutom byggde ihop det själv. :)


Konstigheter

Publicerad 2012-03-13 13:32:41 i Livsstil

Konstigt egentligen det där med bilder. Jag fastnade för den här bilden på mig själv av någon anledning konstigt nog. Pupillerna är nästan obefintliga eftersom jag fotograferade mig själv när jag tittade mot solen. Dessutom ser det ut som jag har tre framtänder eller nåt.. Men jag gillar bilden ändå :)

Make up

Publicerad 2012-03-13 12:34:00 i MakeUp&Nails


Denna make up hade jag på nyårsafton.


En enkel svart sotning.

Tillbaka kaka

Publicerad 2012-03-12 23:26:39 i LivsstilEfter drygt två månaders uppehåll är jag kanske redo att börja blogga igen. Jag tycker ju faktiskt om att skriva ner och dela med mig av saker som händer i mitt liv. Jag jobbar en hel del och det tar upp ganska mycket av mitt liv just nu. Men i värsta fall går det ju faktiskt tidsinställa inlägg. Känns kanske inte lika roligt. Men det kan det kanske vara värt bara för att ni ska ha något att läsa under dagarna. :)

Jag mår bra och trivs hur bra som helst på mitt jobb. Jag har dessutom blivit sambo på heltid med min älskade fästman William. Flyttade ihop med honom på prinsessan Estelles födelsedag. Jag samlar på mig fler och fler vuxenpoäng.. Jag har dessutom bokat min fjärde Egypten-resa som bär av den 7 maj. Hoppas att ni har det bra och jag hoppas att ni blir lite glada nu, när jag bestämt mig för att blogga igen.

Puss och kram

Om

Min profilbild

Madeleine Monroe

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela